eur:
395.79
usd:
372.71
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Autók égtek ki a fővárosban

Két személyautó is kiégett szinte egy időben szombat reggel a fővárosban, az egyikben egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté ismertetése szerint a XX. kerületi János utcánál történt tűzben egy ember súlyosan megsérült.

A II. kerületben, a Bem rakpart és a Csalogány utca kereszteződésénél ugyancsak kigyulladt egy autó.

A tűzben mindkét autó használhatatlanná vált - közölte a szóvivő.

A 444.hu híre szerint a Bem rakparton egy taxi kapott lángra, majd felrobbant. A taxi sofőrje megállt a piros lámpánál, amikor észrevette, hogy kigyulladt az autó. Utasa nem volt, ő azonnal kiugrott a kocsiból, mivel az autó benzin-gáz vegyes meghajtású. A taxisofőr azt mondta, nem tudja mi történhetett, csak tippeli, hogy a benzin csöpöghetett, és nem a gázzal volt probléma, mert a gázpalackot egyben vették ki a tűzoltók az autóból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×