eur:
393.86
usd:
369.45
bux:
65779.45
2024. április 23. kedd Béla

Akna Zuglóban - kiürítették a lakóházakat

Több mint ezer embert érint a Budapesten, a XIV. kerületi Istvánmezei úton talált tüzérségi lövedékek miatti kiürítés - közölte Németh-Zsohár Agnieszka, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Csatornázási munkálatok közben került elő két tüzérségi lövedék szerda délután. A környéket 150 méteres sugarú körben lezárják és kiürítik. Ez a Dózsa György utat és a Thököly utat, a Vécsey utcát, a Cserhát utcát, a Sajó utcát, a Cházár András utcát, továbbá egy iskolát, egy rendőrkapitányságot, a Magyar Sportok Házát, valamint a Récsei Center mellett lévő utcák által behatárolt terület is érinti.

A kommunikációs tiszt azt mondta: átmenetileg egy iskolában kaphatnak helyet azok az érintettek, akik ezt igénylik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×