Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Rengeteg baleset történt reggel - torlódások, késések

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A közutakon és vasútvonalakon kirívóan sok baleset történt hétfőn a reggeli-délelőtti órákban.

Tíz ember megsérült, amikor menetrend szerinti busz és személyautó ütközött össze hétfő reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Iván és Pusztacsalád között. A katasztrófavédelem megyei szóvivője, Albert-Dobos Viktória hadnagy tájékoztatása szerint a buszon a sofőrön kívül 12-en utaztak, az autóban csak a vezető ült.

Halálra gázolt egy embert a Budapestre tartó gyorsvonat a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon Dunaharaszti és Taksony között hétfő délelőtt - tájékoztatott a Mávinform sajtóügyeletese A rendőrségi helyszínelés idején a vonatok nem közlekedhetnek ezen a vonalon. Az utasokat Dunaharaszti és Taksony között vonatpótló autóbuszok viszik. Az átszállások miatt ezen a szakaszon 25-30 perc késéssel közlekednek a vonatok.

A gázoló vonat jelenleg a Dunaharaszti-alsó megállóhelyen áll, a rendőrségi helyszínelés befejezése után, 100-120 perc késéssel folytathatja útját.

Halálra gázolt egy embert a Sátoraljaújhelyről Budapestre közlekedő gyorsvonat Olaszliszka-Tolcsva és Bodrogkeresztúr között hétfő délelőtt, ezért a szakaszon késésekre kell számítani - közölte a Mávinform sajtóügyeletese. Both Ferenc közölte, hogy a rendőrségi helyszínelés idejére a vágányt kizárták a forgalomból. Bodrogkeresztúr és Sátoraljaújhely között az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Az átszállások miatt 15-20 perces késéssel kell számolniuk az utasoknak, és az érintett vonat csak a helyszínelés befejezését követően, 100-120 perces késéssel indulhat tovább - közölte a sajtóügyeletes.