eur:
394.74
usd:
370.78
bux:
65491.46
2024. április 19. péntek Emma

Ejtőernyős miatt szakították félbe a meccset

Rövid időre félbe kellett szakítani egy alsóbb osztályú angol bajnoki labdarúgó-mérkőzést, mert a második félidőben ejtőernyős landolt a pályán.

Az eset az ötödik vonalbeli Salisbury City és a Chester FC találkozóján történt a játékosoknak és mintegy ezer főnyi szurkolótábornak nagy meglepetést okozva.

Az ugró a földet érés után nyugodtan összecsomagolta ernyőjét, majd a nézők tapsa közben lesétált a játéktérről.

A 34 éves Danny Higginbotham, a Stoke City korábbi védője, aki jelenleg a Chester futballistája, Twitter-oldalán úgy fogalmazott, hogy hosszú pályafutása egyik legfurcsább esete volt ez.

"A második félidő fele telt el, amikor a semmiből egy ejtőernyős landolt a pályán. Nem tudni, mit gondolt, hova érkezik, de az biztos, hogy földet érése kemény volt" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×