Hat jármű ütközött az M3-ason

InfoRádió / MTI
2013. szeptember 14. 07:02
Összeütközött egy mikrobusz és öt személyautó péntek éjjel az M3 -as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 96-os kilométerénél. Egy ember meghalt a balesetben, többen megsérültek, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség teljes pályás útlezárást rendelt el az érintett szakaszon - közölte a rendőrség honlapján.

Félpályán megindult a forgalom az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 96-os kilométernél, ahol korábban baleseti helyszínelése miatt nem lehetett közlekedni - közölte a rendőrség honlapján szombat reggel.

A péntek éjjeli balesetben egy mikrobusz és öt személyautó karambolozott, egy férfi a helyszínen meghalt, öt ember megsérült.

A rendőrök a nagyfügedi lehajtónál terelték le a Nyíregyháza irányába közlekedő járműveket, amelyek a káli csomópontnál hajthattak vissza az autópályára.

Kisbusz ütközött kamionnak az M1-esen

Kamionnak ütközött az M1-es autópályán, Győrszentivánnál egy külföldi kisbusz, a mentők kilenc embert kórházba vittek - közölte a rendőrség a honlapján.

Az M1-es autópálya 112-es kilométerénél egy külföldi rendszámú utánfutós kisbusz közlekedett Budapest felől Hegyeshalom irányába. Győrszentiván térségében az előtte haladó kamionnak ütközött, többször megpördült, utánfutója leszakadt és szalagkorlátnak csapódott.

A pályatesten keresztbe forduló járműbe két személyautó belehajtott. A külföldi kisbusz sofőrjét - aki feltehetően elaludt vezetés közben - és nyolc utasát a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták. Az útlezárást negyed hétkor megszüntették.