eur:
393.38
usd:
368.13
bux:
66139.11
2024. április 24. szerda György

Nem volt jogosítványa a Söjtörnél fának csapódó autó sofőrjének

Nem volt jogosítványa annak a férfinak, aki két fiatal utasával együtt meghalt szombat este a Zala megyei Söjtör közelében, amikor autójukkal nagy sebességgel fának csapódtak - mondta el a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) sajtófőnöke.

Nothoff Ingrid közölte: a járművet vezető 40 éves nagykanizsai férfinak nem volt jogosítványa, és tanúk állítják, hogy a balesetet megelőzően italozott. Az ittasság fokát azonban majd szakértő bevonásával állapítják meg - tette hozzá.

Beszámolt arról is, hogy vasárnapra azonosították a baleset másik két - iratok hiányában éjszaka még nem ismert - halálos áldozatát is. Az autóvezető mellett egy 17 éves fiatalember, a hátsó ülésen annak 19 éves nővére utazott.

Anti András, a ZMRFK közlekedésrendészeti osztályának vezetője a baleset helyszínén szombat éjszaka újságíróknak elmondta: Söjtör irányából Bak felé haladt a személyautó, amikor egyelőre ismeretlen okból az útról letérve fának csapódott. Az ütközés következtében a jármű mindhárom utasa a helyszínen szörnyethalt.

A baleset tiszta látási és útviszonyok között történt, az út egy hosszú, viszonylag egyenes szakasz.

Az MTI más forrásból úgy értesült: a jármű a baleset pillanatában csaknem 190 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott.

A nyomokból láthatóan a jármű megpördülhetett, majd orral csapódott egy fának. Az ütközés ereje azonban a kocsit a hátsó felével nekilökte egy nagyjából tíz méterrel távolabb álló másik fának, amelyre az autó a felismerhetetlenségig összetörve csavarodott fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×