eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vonat és személyautó ütközött Vácnál

A fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott egy autó, majd összeütközött egy vonattal Vác és Vácrátót között vasárnap délelőtt, személyi sérülés nem történt - közölte a Mávinform és a rendőrség az MTI-vel.

Peiper Károly, a Mávinform ügyeletesének tájékoztatása szerint a Vácra tartó vonaton az ütközés miatt senki sem sérült meg, de egy időre leállt a vasúti forgalom a két állomás között, és vonatpótló buszokkal szállították az utasokat.

Kevéssel 11 óra után, a helyszínelés befejezését követően helyreállt a közlekedés a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon, késésekkel sem kell már számolni - tette hozzá az ügyeletes.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr - főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére azt mondta: a síneken áthajtó személyautó épphogy nekikoccant a vonatnak, a kocsiban ülőknek nem esett bajuk, az anyagi kárról nincs információ.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×