eur:
393.74
usd:
369.4
bux:
65847.02
2024. április 23. kedd Béla

Több rekesznyi sör borult az útra Budapesten

Több rekesznyi sör borult az útra szerda délelőtt egy teherautóból a fővárosi Gyömrői és Sibrik út kereszteződésénél - írta a Kőbánya.info.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a teherautó nem karambolozott és nem is borult fel, a szállítmány egy része viszont, egyelőre ismeretlen okokból, leesett a járműről.

Az eset során senki nem sérült meg, az utat azóta megtisztították.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×