eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Férjet keres a gazda

Férfit keres férfi első ízben, a Házasodna a gazda című, hamarosan Magyarországon is debütáló valóságshow osztrák változatának legújabb, immár kilencedik évadjában.

Noha a brit eredetű társkereső show német címe Feleséget keres a gazda (Bauer sucht Frau), az osztrák ATV-n futó sorozatban már régóta nemcsak gazdák, hanem gazdasszonyok is társat kereshetnek maguknak, sőt az új évadtól immár egy meleg farmer is partnert toborozhat magának.

A Farmer Wants a Wife nemzetközi tévés formátum történetének vélhetően az első meleg társkeresője Manfred, a 42 éves stájerországi földműves, "az extrovertált zöldségtermelő", akinek a promóció szerint elege van az alkalmi kapcsolatokból.

Manfred egy 20 hektár szántóból és 20 hektár erdőből álló birtokon gazdálkodik és több mint 300-féle paradicsomot, chilit és paprikát termeszt, emellett tökmagolajat gyárt és szomszédasszonyával közösen lekvárt állít elő, amelyet saját boltjában árusít.

A valóságshow ausztriai kiadásának szerda este indult 9. évadjában összesen 13-an keresnek társat a képernyő nyilvánossága előtt, 11 férfi és két nő.

A Farmer Wants a Wife először 11 éve ment az ITV brit csatornán. Az osztrák változat igazi sikertörténet az ottani ATV számára: amellett, hogy megdobta a nézettséget, az adás eddig hat esküvőt, hét kisbabát és 14 eljegyzést hozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×