Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Férjet keres a gazda

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Férfit keres férfi első ízben, a Házasodna a gazda című, hamarosan Magyarországon is debütáló valóságshow osztrák változatának legújabb, immár kilencedik évadjában.

Noha a brit eredetű társkereső show német címe Feleséget keres a gazda (Bauer sucht Frau), az osztrák ATV-n futó sorozatban már régóta nemcsak gazdák, hanem gazdasszonyok is társat kereshetnek maguknak, sőt az új évadtól immár egy meleg farmer is partnert toborozhat magának.

A Farmer Wants a Wife nemzetközi tévés formátum történetének vélhetően az első meleg társkeresője Manfred, a 42 éves stájerországi földműves, "az extrovertált zöldségtermelő", akinek a promóció szerint elege van az alkalmi kapcsolatokból.

Manfred egy 20 hektár szántóból és 20 hektár erdőből álló birtokon gazdálkodik és több mint 300-féle paradicsomot, chilit és paprikát termeszt, emellett tökmagolajat gyárt és szomszédasszonyával közösen lekvárt állít elő, amelyet saját boltjában árusít.

A valóságshow ausztriai kiadásának szerda este indult 9. évadjában összesen 13-an keresnek társat a képernyő nyilvánossága előtt, 11 férfi és két nő.

A Farmer Wants a Wife először 11 éve ment az ITV brit csatornán. Az osztrák változat igazi sikertörténet az ottani ATV számára: amellett, hogy megdobta a nézettséget, az adás eddig hat esküvőt, hét kisbabát és 14 eljegyzést hozott.