eur:
394.21
usd:
371.29
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Ki az év legszebb nője?

Beyoncé amerikai énekesnőt választotta idén a világ legszebb nőjének az amerikai People magazin.

A szerkesztők szerdán hozták nyilvánosságra az idei kiválasztott nevét. A magazin szokásos évi listája különleges dupla számban kap helyet.

"Amióta világra hoztam a gyermekemet, sokkal gyönyörűbbnek érzem magam, mint ezelőtt bármikor az életemben" - mondta a 30 esztendős Beyoncé. "Soha nem éreztem még ilyen erős kötődést, vagy azt, hogy ennyire határozott célom lenne ezen a földön" - fűzte hozzá.

A Grammy-díjas énekesnő januárban adott életet Jay-Z rapperrel közös első gyermekének. "A legszebb dolog az anyaságban, hogy az ember most már valódi örökséggel bír. A szó, hogy szeretlek, egészen új értelmet nyert számomra" - mondta az énekesnő.

A People magazin listáján szerepelő hírességek közé tartozik mások mellett Julia Roberts, Nicole Kidman és a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatból ismert Jessica Pare is.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×