Kitálal a producer Sheenről

InfoRádió / MTI
2011. december 14. 19:33
Kokainfüggősége miatt rúgták ki Charlie Sheent a Két pasi meg egy kicsi című sikersorozatból. Mint a tévészéria producere elmondta: attól tartottak kokainos ámokfutása bármikor a színész vagy másvalaki halálához vezethet.

Chuck Lorre, a tévéműsor producere hónapokkal a történtek után törte meg hallgatását a tények felfedésével TV Guide Magazine csütörtökön megjelenő közölt interjúban.

Sheent, akit a legjobban fizetett amerikai tévészínészként tartottak számon, márciusban bocsátották el, egy sor drogos buli, tessék-lássék rehabilitáció és a sorozat producerei elleni durva kirohanásai után. Mint Lorre felidézte: a Warner Bros. és a CBS tévécsatorna illetékesei financiális megfontolásaikat félretéve morális döntésre kényszerültek, mert nem tehettek úgy, mintha nem látnák, hogy a súlyosan függő Sheen kokainos ámokfutása bármikor a színész vagy más halálával végződhet.

A producer, aki maga is érintettnek érezte magát, és mint barátjáról beszélt Sheenről, elárulta, hogy hónapokig próbált a lelkére beszélni, hatástalanul. A hétvégék vagy a szünidő töltötték el a legnagyobb aggodalommal, mert - ahogy fogalmazott - sohasem lehetett biztos benne, hogy nem történik valami végzetes.

Sheen cinikus, gyakorta iszogató nőcsábászt alakított a rendkívül népszerű Két pasiban. A sztár helyét Ashton Kutcher vette át. Az első vele forgatott epizódnak 27,7 milliós rekordközönsége volt.

Szeptemberben Sheen számos nyilvános alkalmat megragadott a bocsánatkérésre, elismerve, hogy elbocsátása előtt és után hónapokig nem volt beszámítható állapotban. 2012-ben az Anger Management (Indulatkezelés) című új sorozattal jelentkezik.