Két baleset az M7-esen

InfoRádió / MTI
2011. augusztus 20. 09:16
Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjának 44-es kilométerénél, ahol szombat reggel két autó ütközött össze; a karambolnak két súlyos sérültje van - közölte a rendőrség.

A 44-es kilométer közelében, Gárdony térségében úgynevezett utoléréses baleset történt. Senki nem sérült meg, de az egyik jármű elfoglalta az útpálya egy részét, ezért a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat az M7-es 42-es kilométernél a 7-es útra terelték - mondta el R. Szabó Ágnes, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Itt időközben már befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés.

A másik balesetben, amely az autópálya 71-es kilométerénél, Szabadbattyán térségében történt, nyolc autó ütközött. A balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a 7-es útra terelték. A helyszínelés és a műszaki mentés már itt is befejeződött, és megindult a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában.

A balesetek miatt lelassult, feltorlódott az autópálya Balaton felé vezető, egyébként nem túlságosan erős forgalma - tájékoztatott a szóvivő.