Kérdőre vonták Rooney-t

Infostart
2010. október 27. 12:17
Dubajban is megtalálták a szurkolók Wayne Rooney-t. A Manchester United támadóját a csapat egyik drukkere vonta kérdőre.

Nem gondolod, hogy becsaptad a United-szurkolókat? - kérdezte egy drukker Wayne Rooney-tól a dubaji hétcsillagos szálloda előterében. Az angol támadó a hotelben nyaral, itt ünnepelte meg a 25. születésnapját is, ám itt sem kerülhette el a szerződéshosszabbítási huzavona miatt dühös szurkolókat. A Manchester United hívei közül sokan nem bocsátják meg a játékosnak, hogy távozásával fenyegette meg a vezetőket, majd fizetése jelentős megemeléséért 2015-ig aláírt a klubhoz.

A szurkoló kérdésére Rooney nemmel felelt, vagyis úgy érzi, méltatlan a szurkolók felháborodása. A támadó hozzátette: sohasem akarta elhagyni a Unitedet, noha múlt héten még nyíltan kijelentette, hogy távozni kíván a csapattól, mert nem látja biztosítottnak az együttes sikeres jövőjét.

Bár felesége is elkísérte Dubajba a futballistát, nem tűnik felhőtlennek a viszonyuk. Coleen ridegen viselkedik a nyaralás során, az angol lapok szerint még nem bocsátotta meg férjének, hogy prostituáltakkal csalta meg, miközben várandós volt.