Miért nem jelent meg félmeztelen fotó Esztergom új polgármesteréről?

Infostart
2010. október 19. 08:03
Tétényi Éva Apple-csaj lett. A cég híreivel foglalkozó blog Apple termékeket használó ismert nőket bemutató sorozatának hétfői bejegyzését Esztergom új polgármesterének szenteli.

"Végre megint hazai celeb" lett az Apple-csaj - írta hétfőn a blog. Egy olvasó hívta fel a szerkesztők figyelmét Tétényi Évára, a 49 éves esztergomi politikusnőre. "Mivel komoly nőről van szó, az ilyenkor szokásos félmeztelen fotó helyett csak" sima portréval tudunk szolgálni - fogalmaz a blog.

Az írás kiemeli, hogy Tétényi Éva az ország egyik olyan politikusa, aki maximálisan kihasználja a web2 lehetőségeit. "Esztergom polgármesteres ugyanis aktívan blogol, van saját Facebook-oldala és megállás nélkül twittel."

Tétényi Éva előkelő társaságba került a blog jóvoltából, a korábbi "Apple-csajok" sorában ugyanis megtalálható például Milla Jovovich, Cameron Diaz, Heidi Montag és Kelly Osbourne. Amennyiben a hölgyek némelyikéről a világhálón elérhető volt ruhátlan, vagy erotikus fotográfia, úgy ezeket a blog közölte.

Az első magyar Apple-csaj Zsiros Éva volt, akit a Keno-sorsolásoknak köszönhetően ismerhetnek a televíziónézők. A blog humoros felfogásáról sokat elárul, hogy március 15-én Szendrey Júliát, Petőfi Sándor özvegyét szerepeltették az Apple-csaj rovatban.