Kíváncsi rá, hogyan néz ki Cristiano Ronaldo fia?

InfoRádió / MTI
2010. október 1. 10:47
Megjelentek az első fotók Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó házasságon kívül született kisfiáról, aki mindössze három és fél hónaposan máris rekordot ért el: Portugáliában hírességek esetében még nem látott 15 ezer eurót fizetett egy magazin, hogy leközölhesse a lesifotókat.

A TV Mais című magazin címlapján Cristiano Ronaldo Junior nagyanyja, a futballista édesanyja, Dolores karjaiban látható.

A fényképek minden látszat ellenére Ronaldo óhaja ellenére kerültek a közönség elé. A Real Madrid világhírű támadója az elmúlt hetekben többször is arra kérte a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben a kisfiú magánszféráját. Éppen ezért a TV Mais csütörtökön megjelent száma óriási feltűnést keltett az Ibériai-félsziget kisebbik országában.

"Végre megismerheti a világ Ronaldo fiát" - írta a Record című sportlap. "Portugália az első, amely megismerheti Cristiano Ronaldo fiát" - hangoztatta a Diario de Noticias.

A felvételek tanúsága szerint a kisgyerek pufók, és inkább kreolbőrű. A képeket néhány nappal ezelőtt Ronaldo szűkebb otthonában, Madeira szigetén készítette egy lesifotós, aki először egy brit tömeglapnak ajánlotta fel őket. Mivel azonban a híres apa nem látható a képeken, az újság csak 1700 eurót akart fizetni - számolt be a Diario de Noticias. Néhány portugál lap jogi és etikai megfontolásokból lemondott a fotók megvásárlásáról.

Cristiano Ronaldo kisfia a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság idején, június 17-én jött a világra. A gyerek anyja - akinek neve nem ismert - lemondott szülői jogairól a futballista javára.