Szétműtött sztárok sokkoló fotói - képgaléria

Infostart
2010. szeptember 25. 06:57
Plasztikai sebészet: az elmúlt két évtized kirívó eseteit gyűjtötte ijesztő csokorba a Life magazin. Sok sztár a szépészeti beavatkozásoknak köszönheti hosszú karrierjét, de néhányan nagyon megbánták, hogy kés alá feküdtek.

A Dirty Dancing csillaga, Jennifer Grey 1987-ben tűnt fel, és kissé előnytelen vonalvezetésű orrával is igen sikeres volt. A hölgy az 1990-es évek elején mégis úgy döntött, hogy átszabatja orrocskáját, ám a műtét után a rajongók nem ismerték fel... Grey később az eljárással magyarázta karrierjének visszaesését.

Mickey Rourke sokkoló fotói bejárták a világsajtót. Az egykor sármos színész ökölvívóként is kipróbálta tehetségét, ám később arról beszélt, hogy az igazi baj nem ez volt, inkább a nem megfelelő orvosválasztás...

Heidi Montag valóságshow-sztár 2006-ban hamvas szépségében tündökölt, mai fotóit nézegetve azonban csak ennyit mondhatunk: no comment.

Joan Rivers ábrázatát szemlélve még ennyit is nehéz lenne szólni. Õ úgy jellemzi önmagát, hogy kár is lenne eltemetni, hiszen testének nagy része már nem lebomló anyagokból áll.

Érdemes még azt is megtekinteni, milyen volt Cher 1967-ben.