Doktor House is a legszexibb férfiak között! - Képgaléria

Infostart
2010. szeptember 4. 07:46
Az idei Emmy-díjak, vagyis a televíziós "Oscar-díjak" átadásán készült fényképek közül most is a legdögösebb ruhákat és a legszexibb férfiakat bemutató képgalériák a legnépszerűbbek. Az utóbbiba Hugh Laurie, azaz Doktor House is bekerült.

Néhány napja 62. alkalommal osztották ki az Emmy-díjakat: a legtöbb elismerést 2010-ben a The Pacific - A hős alakulat kapta. A Mad Men - Reklámőrültek harmadszorra bizonyult a legjobb drámai sorozatnak. 

A tévés Oscarnak is titulált Emmy-díjaka idei szavazásán a vígjátéksorozatok közül a Modern család került az élre. A legjobb drámai színésznő A főnök főszereplője, Kyra Sedgwick lett.

A színészek közül a szintén harmadjára díjazott Bryan Cranston (Breaking Bad), illetve Jim Parsons (Agymenők) teljesítményét ismerték el. Kapott díjat Al Pacino is, a Dr. Halál (You Don't Know Jack) című tévéfilmért.

A Life magazin a ceremónia után publikálta az ilyenkor szokásos képgalériák egyikét, "legszexibb férfiak" kategóriában. Az első képen Jon Hamm (Reklámőrültek) integet, a második fotón pedig Hugh Laurie (Doktor House) köszönt ránk.

Az összeállításból természetesen nem hiányozhat George Clooney sem.