eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Egyedül volt otthon az ablakból kizuhant kislány

Egyedül volt otthon az a hatéves kislány, aki eddig tisztázatlan okból kizuhant nagykanizsai, 8. emeleti lakásuk ablakából hétfő délben, a gyermek életét az orvosok már nem tudták megmenteni - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség közleménye szerint eddig annyi volt megállapítható, hogy a gyermek egyedül tartózkodott a lakásban, "amelynek konyhaablakából eddig ismeretlen körülmények között kicsúszott". A szerencsétlenül járt gyermeket a helyszínre érkező mentők újraélesztették, azonban a nagykanizsai kórházban a gondos orvosi ellátás ellenére belehalt sérüléseibe.

A tragikus haláleset körülményeit a nagykanizsai rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja - olvasható a közleményben.

Brünner Szilveszter, a Kanizsai Dorottya Kórház orvos-igazgatója - aki maga is részt vett a gyermek újraélesztésével próbálkozó csoport munkájában - az MTI-nek korábban azt mondta: a kislány eszméletlen állapotban volt, amikor a mentők a kórházba vitték. Még a tragédia helyszínén intubálták, de már leállt a vérkeringése és a légzőrendszere; az orvosok két órán át próbálták újraéleszteni.

A baleset a Zemplén Győző utca egyik tízemeletes épületénél történt. Szemtanúk először a tűzoltókat értesítették, mert azt látták, hogy a gyerek egy ablakból lóg ki fejjel lefelé, a segélyhívás után azonban szinte azonnal kizuhant, az épület tövébe, felázott talajra esett.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×