eur:
393.24
usd:
367.86
bux:
66111.65
2024. április 24. szerda György

Gáz robbant Fábiánsebestyénben

Megsérült egy asszony gázrobbanásban szerda reggel Fábiánsebestyénen, a nő az egyik karján másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság.

Tátrai János sajtószóvivő a korábbi információkat pontosítva elmondta: a robbanás a családi ház melléképületében berendezett konyhában történt.

A gázpalackkal működő tűzhelyből szivárgott a gáz, amely berobbant. Az ott tartózkodó idősebb asszony égési sérüléseket szenvedett. A robbanás következtében a környező épületek nem sérültek - tette hozzá a szóvivő. A robbanás körülményeit vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×