Lezuhant egy munkás a Margit hídról

Infostart
2010. augusztus 5. 11:15
Négy métert zuhant egy munkás a Margit híd építkezésén, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Betonvágás közben leszakadt egy lépcsőelem, a rekonstrukciót végző konzorcium vizsgálatot kezdeményez az ügyben.

Betonvágás közben leszakadt egy lépcsőelem, és négy métert zuhant egy munkás a Margit híd felújításakor, mondta a Tóth Kata, a rekonstrukciót végző konzorcium szóvivője. A baleset az átkelő Margitsziget felőli részén, a régi aluljárónál történt, a helyszínre több kocsival vonultak a tűzoltók - írta az Index a Független Hírügynökségre hivatkozva.

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy a 45-50 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállították az Állami Egészségügyi Központba.

Azonnali vizsgálatot kezdeményeznek az ügyben, és ha szükséges, tovább szigorítják a munkavédelmi szabályokat. Mint mondta, eddig is minden előírást betartottak.

A a buszok, valamint a 4-es, 6-os villamosok nem tudtak átmenni a hídon, mert a rendőrség lezárta azt, a forgalom azonban 11 óra előtt pár perccel újra megindult.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Tóth Kata
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást