eur:
393.77
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Charlie Sheen vádalkut kötött

Bűnösnek vallotta magát a felesége bántalmazásával vádlott Charlie Sheen hollywoodi színész, akit a bíróság 30 napos drog- és alkoholelvonó kúrára ítélt. A színész vádalkut kötött a coloradói hatóságokkal: ha bűnösnek vallja magát, ejtik a még súlyosabb vádakat.

Az alku részeként a bíróság háromhónapos próbaidőre bocsátotta, amely alatt nem fogyaszthat kábítószert, s nem viheti túlzásba az alkoholfogyasztást sem.James C. Boyd bíró harmincnapos börtönbüntetést is kiszabott a színészre, de végrehajtását felfüggesztette, attól tette függővé, hogy Sheen sikeresen letölti-e a próbaidőt és részt vesz-e az elvonókúrán.

A Két pasi - meg egy kicsi című tévésorozat 44 éves sztárját karácsonykor vették őrizetbe Aspenben, mivel felesége szerint kést fogott rá, amikor a nő bejelentette, hogy válni akar. A színész akkor tagadta a vádat.

A bírósági eljárás nem hatott a tévésorozat népszerűségére, Sheen a múlt hónapban 60 millió dollárért (13,5 milliárd forintért) újabb két évadra leszerződött a Warner Bros. televízióval a Két pasi-produkcióhoz, és a próbaidő alatt is folytathatja a forgatást.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×