Férgek miatt fordult vissza a repülő

Infostart
2010. július 4. 07:48
Vissza kellett fordulnia a kifutópályáról egy belföldi járatnak az Egyesült Államokban, mert a csomagtárolóból férgek potyogtak az utasokra.

A férgek egy utas poggyászából hullottak ki, amiben a karbantartók romlott húst találtak. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogyan jutott fel a csomag a repülőgépre. Az Atlantából Charlotte-ba tartó járat már a kifutópálya felé gurult, amikor néhány utas észrevette az apró élőlényeket az üléstámlákon, egyeseknek a hajába és a ruhájára is jutott belőlük.

Egyikük, Donna Adamo azt mondta, beszálláskor látott ugyan néhány legyet a fedélzeten, de nem foglalkozott a dologgal. Amikor aztán a gép gurulni kezdett, hallotta, hogy egy nő az utaskísérővel vitatkozik, és nem hajlandó elfoglalni a helyét.

"Hallottam a féreg szót, amitől mindenki megborzongott. Aztán hirtelen éreztem, hogy valami hozzáér a hajamhoz, majd az orrom előtt elmászott egy kukac. Odébb pöccintettem, de akkor már úgy éreztem, hogy az egész testemen mászkálnak" - magyarázta a nő.

A stewardessek ugyan megpróbálták rávenni az utasokat, hogy maradjanak a helyükön, de a legtöbbjük nem volt hajlandó szót fogadni, ezért a gép visszafordult, a karbantartók pedig kitakarították, mielőtt újra útnak indult volna.