Elárulta szépségápolási titkait Anna Kurnyikova

Infostart
2010. június 23. 19:00
A rendszeres testmozgást és a napi nyolc óra alvást tartja a fiatalság titkának Anna Kurnyikova. A gerincsérülései miatt 2003-ban visszavonult teniszező a The Mail on Sunday című lapnak mesélt párkapcsolatáról, étrendjéről és szépségápolási praktikáiról.

"Keményen dolgozom azon, hogy jól nézzek ki. Szerencsém van, mert nagyon szeretek mozogni, ez számomra a kikapcsolódást jelenti, úgyhogy rendszeresen járok edzőterembe" - mondta a lapnak a 28 éves Kurnyikova, aki jelenleg Miamiban él az énekes Enrique Iglesiasszal. Saját bevallása szerint kifejezetten kedveli a hizlaló ételeket, például a csokoládét, a pizzát és a különböző nassolnivalókat, ennek ellenére próbál egészségesen étkezni.

A teniszező - aki 2003-ban vonult vissza hát- és gerincsérülései miatt - a leghatékonyabb szépségápolási trükknek az alvást tartja. "Lehet, hogy unalmasnak tűnik, de igaz: az alvás jót tesz a külsőnknek és a hangulatunknak is. Nem számít, hogy mikor fekszem le, mindig ügyelek arra, hogy legalábba nyolc órán keresztül ágyban maradjak" - mondta.

Anna Kurnyikova az énekes Enrique Iglesiashoz fűződő kapcsolatáról is beszélt a The Mail on Sunday című lapnak. "Nagyon kedves, és nagyon jó humora van. Általában angolul szoktunk beszélgetni, mert bár tudok spanyolul, nem tökéletes a nyelvtudásom. Cserébe ő is megtanult oroszul, a legfontosabb kifejezéseket a nagymamám tanította meg neki, aki eleinte csak kézjelekkel kommunikált vele" - tette hozzá.