Egy kávézóban találták meg A Karib-tenger kalózai 4. forgatókönyvét

Infostart
2010. június 23. 14:13
Egy londoni kávézó asztalán találták meg A Karib-tenger kalózai című film negyedik részének forgatókönyvét, amelynek részleteit eddig teljes titokban tartotta a filmet készítő Walt Disney Pictures.

A kalandfilm negyedik részének forgatása hétfőn kezdődött el Hawaii-on, a cselekményről a Walt Disney Pictures utasításának megfelelően eddig sem a rendező, sem a színészek nem beszélhettek. Néhány nappal ezelőtt azonban a brit The Sun című bulvárlap egyik olvasója az egész forgatókönyvet megtalálta egy londoni, belvárosi kávézóban.

Valószínűleg a stáb egyik tagja hagyta az asztalon a szövegkönyvet, amelyet a megtaláló azonnal eljuttatott a bulvárlapnak. "Nagy rajongója vagyok A Karib-tenger kalózai első három részének is, ennek ellenére nem olvastam bele a forgatókönyvbe. Azt szeretném, hogy engem is meglepetés érjen a moziban" - mondta a fiatalember. A The Sun szerkesztőségének tagjai is úgy döntöttek, nem hozzák nyilvánosságra a cselekmény részleteit, hanem továbbküldik a dokumentumot a Walt Disney-nek.

A filmet - amelynek alcíme On Stranger Tides - jövő májusban mutatják be a mozikban, Jack Sparrow kapitány szerepét ismét Johnny Depp játssza.