A kutyát megmentette, az unokát a lángoló házban felejtette a nagymama

Infostart
2010. június 13. 10:00
Kutyáját kimentette lángokban álló családi házából, unokájáról azonban megfeledkezett egy brit nagymama - számolt be a News.com.

Mady Hands és tizenhat éves fia hétfő hajnalban ébredt arra, hogy Coventryben lévő otthonuk lángokban áll. Kutyájukkal együtt azonnal kimenekültek az épületből, arról azonban mindketten megfeledkeztek, hogy a 45 éves nő unokája az egyik vendégszobában alszik.

Hands a The Coventry Telegraph című helyi lapnak később úgy nyilatkozott, nem tudja megbocsátani magának, hogy elfeledkezett unokájáról, és bent hagyta az égő házban. "Látogatóban volt nálam, a szülei Portsmouth-ban élnek. Amikor megláttam, hogy lángokban áll a szoba, pánikba estem, és teljesen megfeledkeztem arról, hogy ő is az épületben van" - mondta. "Csak akkor jutott eszembe, hogy az egyik vendégszobában alszik, amikor már a ház előtt álltunk, és valaki megkérdezte, hogy van-e még bent valaki. Ekkor azonban már senki nem tudott visszamenni az épületbe" - tette hozzá.

A 11 éves Curtist végül a tűzoltók szabadították ki, és azonnal kórházba szállították. Súlyos égési sérülései nincsenek, viszont komoly füstmérgezést szenvedett. A tüzet a szakemberek szerint egy bekapcsolva hagyott pirítóssütő okozta.