Újra bajba került a yorki hercegnő

Infostart
2010. június 4. 20:00
Több mint félmilliárd forintnak megfelelő összeget ígért Sarah Fergusonnak egy szaúdi herceg egyetlen együtt töltött éjszakáért, ő azonban visszautasította az ajánlatot - számolt be a yorki hercegnő életrajzírója a New York Postnak.

Alan Starkie a lapnak azt állította, az elmúlt években többen milliókat ajánlottak Fergusonnak azért, hogy töltsön velük egy éjszakát. "Egy farmergyártó cég csupán néhány közös képért cserébe adott volna egymillió dollárt, egy ismert amerikai ingatlankereskedő pedig egy New York-i lakással próbálta magához csábítani a yorki hercegnőt, aki azonban egy ajánlatot sem fogadott el" - mondta.

A hercegnő életéről szóló Fergie: Her Secret Life című könyv szerzője úgy nyilatkozott, ő maga mutatta be Fergusont a szaúdi királyi család egyik tagjának, aki hajlandó lett volna kifizetni a nő összes - több mint 600 millió forintnak megfelelő - tartozását. "Megszerveztem kettejük találkozóját, ám amikor a férfi meg akarta csókolni, ő azonnal elmenekült. Amikor felhívott engem, azt mondta, a férfi ajkainak olyan érintése volt, mint a guminak" - tette hozzá Alan Strakie.

Sarah Fergusonról a múlt héten került nyilvánosságra egy olyan felvétel, amelyen félmillió fontot, vagyis több mint 160 millió forintot kér egy üzletembertől azért, hogy találkozót szervezzen neki volt férjével, András herceggel, és használja befolyásos kapcsolatait. A yorki hercegnő 1996-ban vált el az angol királyi trón örökösétől, azóta több üzleti vállalkozása is csődbe ment, állítólag százezer fonttal tartozik egy ügyvédi irodának, de a karrierjét menedzselő iroda is komoly anyagi problémákkal küzd.