Börtönbe vonulna az erőszakoskodó amerikai színész

Infostart
2010. június 2. 10:22
Bevallaná bűnösségét, és harminc napra börtönbe vonulna a családon belüli erőszakkal vádolt amerikai színész, Charlie Sheen - adta hírül a The Daily Telegraph.

A Két pasi meg egy kicsi című amerikai sorozat sztárja a vád szerint 2009. december 25-én bántalmazta a feleségét. Brooke Mueller a rendőrségnek tett vallomásában azt állította, férje kést szorított a torkához, és azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni. A 44 éves Sheent azonnal a Pitkin megyei börtönbe szállították, ahonnan egy nap múlva 8500 dollár, vagyis közel kétmillió forintnak megfelelő óvadék fejében szabadulhatott.

A családon belüli erőszakkal vádolt színész június 7-én áll ismét bíróság elé, az amerikai People magazin információi szerint a férfi ügyvédei a kétéves próbaidő helyett harmincnapos börtönbüntetést javasolnak majd. A lapnak nyilatkozók szerint Sheen azért választja a büntetés ezen formáját, mert ha a próbaidő alatt ismét elkövetne valamit, jóval hosszabb szabadságvesztésre ítélnék.

A sorozatszínész 2008-ban kötött házasságot Brooke Muellerrel, eddig két fiuk született. A korábban ingatlanügynökként dolgozó nő a bántalmazás után azonnal elköltözött férjétől, kokainfüggősége miatt jelenleg drogelvonó kúrán vesz részt.