Ufótámadás előjeleit észlelték Ausztráliában

Infostart
2010. május 29. 09:00
Ausztrál csillagászok és a helyi rendőrség szerint az idegenek totális megszállása kezdődött el az Északi Területen - számolt be a Daily Telegraph. A Top End partvidékén 360 kilométer hosszan látott fényjelenséget a józanabbak meteorzáporként valószínűsítik.

Elismert ufológusok azt állítják: az Északi Terület fölött látott fények olyan űrhajóktól származtak, amelyek előőrsei egy csillagközi támadásnak - írta az ausztrál Daily Telegraph, amely fényképet is közölt a jelenségről.

Alan Ferguson, Darwin városában élő ufó-szakértő határozottan állítja, hogy "a látottak nyilvánvalóan földöntúli idegenek jelenlétére, ufó-aktivitásra utalnak."

Ferguson azzal érvelt, hogy a meteorok általában csupán átvillannak az égbolton, és fénycsóvát húznak maguk után. Az ufók ezzel szemben egy helyben is képesek megállni, vagy fel-le, illetve oldalirányban mozognak.

A szakértő megjegyezte: a földönkívüliek, akár a svéd hátizsákos turisták, vagy a camberrai politikusok, általában a száraz évszak beköszöntekor érkeznek a Top End vidékére. 

Ennek több oka lehet - így a tudós: talán a száraz évszakban kevesebb a felhő, így könnyebben meglátjuk az ufókat. Ráadásul ilyenkor amúgy is többet tartózkodunk a szabad ég alatt.  
De előfordulhat, hogy a hadsereg akciói után érdeklődnek az űrből jött idegenek. Észlelésük az ez idő tájt szokásos Pitch Black hadműveletek alatt gyakoribb az átlagosnál - fűzte hozzá Ferguson.