Földönkívüliekkel találkozott volna az amerikai elnök?

Infostart
2010. május 25. 11:30
Rendszeresen tájékoztatták munkatársai Eisenhower egykori amerikai elnököt a földönkívüli lények tevékenységéről, sőt még egy esetleges találkozó lehetősége is felmerült - állítja egy volt New Hampshire-i képviselő.

Henry W. Elroy azt állítja, hogy Eisenhower komolyan foglalkozott a földönkívüliekről szóló kutatási eredményekkel, bár a nyilvánosság előtt soha nem ismerte el, hogy léteznek civilizációk a Földön kívül is.

A nyugdíjas New Hampshire-i képviselő úgy nyilatkozott, hogy évtizedekkel ezelőtt egy olyan dokumentum került a kezébe, amely egy esetleges találkozó lehetőségét is taglalta. "A megbeszélésen Eisenhower is részt vett volta" - mondta az egykori képviselő, akinek arról nincsenek információi, hogy a találkozóra valóban sor került-e.

A 20. század második felében számos elmélet napvilágot látott a földönkívüliekről. John Lear berepülőpilóta például azt állította, hogy az Egyesült Államok kormánya üzletet kötött a földönkívüliek több csoportjával. Elmélete szerint az Eisenhower és Truman elnöksége idején kötött paktum részét képezte, hogy az "idegenek" genetikai állományuk feljavítására megvizsgálnak néhány embert.

Stephen Hawking brit fizikus dokumentumsorozatában ezzel szemben azt állította, szerinte is élnek földönkívüliek, ám azok "csupán" nyersanyagok után kutatnak.