eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Földönkívüliek mészárolják le a bárányokat Angliában?

Sorozatosan brutális támadások érik a Shropshire-i tanyák állatait. A farmerek szerint csakis földönkívüliek lehetnek a megmagyarázhatatlan jelenség mögött.

A gazdák látták, hogy a bárányokat furcsa, narancssárgás fénnyel világították meg. Szerintük ez a fény minden kétséget kizáróan UFO-któl eredhetett.

Phil Hoyle, és az Animal Pathology Field Unit másik 15 tagja, azt állítja, hogy nemrégiben is látott UFO-kat Shrewsbury és Powys között, egy ötven mérföldes körzetben. A múlt hónapban pedig, mikor egész este dolgoztak egy farmon a Radnor erdő mellett.

"Azok a fények és az alakok az égen biztosan nem embertől származtak, hanem egy másfajta intelligenciától. Kevés ideig lehetett látni a jelenséget, de leginkább egy Star Wars jelenethez tudnám hasonlítani." - mondta Hoyle a The Sun magazinnak.

"A támadások brutalitása ijesztő!" - tette hozzá.

A tetemeken szabályos lyukak voltak és az állatok agyát, valamint a belső szerveiket eltávolították. Egyeseknek a szeme hiányzott vagy a bal oldalukat csonkolták meg.

Mikor Hoyle később beszélt más farmerekkel is a történtekről, kiderült, hogy egy kivételével mindegyiküknek tűnt már el vagy halt meg állata hasonlóan furcsa körülmények közt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×