Sokkoló fényképek a szétcsúszó celebekről

Infostart
2010. április 7. 06:32
A Life magazin internetes kiadásának legnézettebb képgalériája mostanában az a fotógyűjtemény, amely az utóbbi idők legrémisztőbb arcváltozásait dokumentálja. A sokkoló celebek versenyében a három dobogós helyet Mickey Rourke, Amy Winehouse és Axl Rose szerezte meg.

Bár Mickey Rourke arcának pusztulása valóban megérdemli az első helyet, megjegyzendő, hogy Amy Winehouse sokkal rövidebb idő alatt és jóval fiatalabb korában volt képes a katasztrofális lecsúszásra. A Life magazin fotói ugyanis arról tanúskodnak, hogy Rourke 1988 és 2009 között produkálta ezt az eredményt, míg Winehouse számára elegendő volt a leépülésre a 2004 és 2008 közötti néhány esztendő.

A harmadik helyre befutó Axl Rose az "ilyen volt, ilyen lett" játékban egy 1987-es fotóval startol. A 2006-ban készült fényképet eképpen kommentálja a Life: a Guns N' Roses madridi visszatérése alkalmából az emberek inkább Axl Rose "új arcáról", nem pedig az együttes zenéjéről beszéltek.

A gyűjtemény negyedik helyére John Lennon került, és meglepetésre a plasztikai sebészet negatív csúcsait döntögető Michael Jackson csak a hetedik helyet tudta megszerezni.

Az efféle sokkoló összeállításokból nem hiányozhat Britney Spears és Paris Hilton sem, nekik a nyolcadik, illetve a tizedik pozíció jutott.