Az ausztrál popkirálynő a legbefolyásosabb híresség

Infostart
2010. április 4. 09:30
Kyle Minogue a legbefolyásosabb celeb, legalábbis Nagy-Britanniában - derült ki egy brit piackutató intézet felméréséből.

A Millward Brown brit piackutató intézet kétezer embert kérdezett meg száz hírességről és márkáról. A szakemberek arra voltak kíváncsiak, hogy a nevek mennyire ismertek, kedvelik-e őket, és mennyire beszélnek róluk.

A lista élére az ausztrál Kyle Minogue került, megelőzve a Girls Aloud énekesnőjét, Cheryl Cole-t, aki most leginkább futballista férjétől való válása miatt került a figyelem középpontjába Nagy-Britanniában. A képzeletbeli dobogó harmadik helyére David Beckham került.

Az első tíz helyezett között az ausztrál énekesnőn kívül csak egy nem brit híresség található, méghozzá George Clooney amerikai színész.

A legkevésbé követendő példaképnek a megkérdezettek az énektudása helyett a botrányos életviteléről híres Amy Winehouse-t tartják, de a negatív listán helyet kapott a szexfüggő Tiger Woods, és a feleségét a volt csapattársa barátnőjével megcsaló Chelsea focista John Terry is.