eur:
394.23
usd:
370.14
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Charlie Sheen kiszáll a Két pasi meg egy kicsiből

Az amerikai színésznek állítólag hét év után elege lett, és ki akar szállni a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból.

A People magazin információja szerint Charlie Sheen a közeli barátainak elárulta, a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) című sitcom hetedik évada után ki akar szállni a sorozatból.

Az utolsó részt április 9-én forgatták le, és bár a CBS csatorna szerette volna, ha Sheen aláír a nyolcadik évadra is, a színész állítólag ezt visszautasította, pedig a sorozat az egyik legnézettebb Amerikában.

A 44 éves Sheen karácsonykor rátámadt feleségére a Colorado állambeli Aspenben lévő otthonukban. Az eset után két hónapra szüneteltetni kellett a forgatást, mert a színész elvonókúrára vonult.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×