Világháborús rab lehet Beckham

Infostart
2010. március 23. 06:41
Egy filmben szerepelhet David Beckham és Vinnie Jones: a balhés futballistából lett színész azt tervezi, hogy újraforgatja a Menekülés a győzelembe című klasszikust, az angol sztárral a főszerepben.

Zajlanak a tárgyalások az 1981-es, Magyarországon is forgatott Menekülés a győzelembe című film remake-jének elkészítéséről. Az ötletet Vinnie Jones vetette fel hollywoodi producereknek, és az egyik szerepre David Beckhamet akarja megnyerni.

A focistából lett színész abban bízik, az angol válogatott középpályás megnyerésével az Egyesült Államokban is sikerre vihető a film. Az eredeti alkotás főleg Európában népszerű.

Az 1981-es filmben Michael Caine és Sylvester Stallone mellett több futballista szerepelt, köztük Pelé is. A remake-ben Beckham azt a szerepet kapná, amelyet eredetileg az 1966-os világbajnok angol válogatott kapitánya, Bobby Moore játszott.

Egy hollywoodi forrás szerint az is szóba került, hogy egy rövid szerep erejéig Michael Caine és Sylvester Stallone is felbukkanna a náci katonák és rabok közötti futballmeccsről szóló film új változatában.