eur:
393.86
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Velük csalja egymást a Sarkozy-Bruni házaspár? Fotók

Ingerülten utasította vissza az állítólagos magánéleti zűrjeivel kapcsolatos pletykák kommentálását pénteki londoni látogatása során a francia elnök. A Life magazin ugyanakkor fotót közöl Sarkozy felesége, Carla Bruni szeretőjéről, és a lap szerint a francia köztársasági elnök is szerelmi viszonyba keveredett a kormány egyik tagjával, aki amúgy férjnél van.

Az elmúlt napokban lázas találgatások lepték el a nemzetközi sajtót arról, hogy igazak-e a híresztelések Nicolas Sarkozy és énekesnő felesége, Carla Bruni kölcsönös házasságtöréseiről.

Sarkozynek, aki pénteken gazdasági-pénzügyi jellegű tárgyalásokat tartott vendéglátójával, Gordon Brown brit kormányfővel a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban, természetesen feltették az erre vonatkozó kérdést kettőjük közös délutáni sajtóértekezletén.

Az elnök fagyosan közölte a kérdező francia újságíróval, hogy "maga nagyon keveset tudhat arról, mi mindennel kell foglalkoznia a köztársaság elnökének egész nap ... egyáltalán nincs időm arra, hogy ilyen nevetséges rémhírekkel foglalkozzam, még egy fél másodperc töredékéig sem ... nem is tudom, miért arra használja az idejét, hogy ilyen idióta kérdéseket tegyen fel".

A minap a Sky News brit hírtelevízióban Carla Bruni gyakorlatilag cáfolta a pletykákat, mondván: házasságuk rendben van, és el sem tudja képzelni, hogy férje valaha is megcsalná őt.

A Life magazin ugyanakkor fotót közöl Bruni új szeretőjéről, Benjamin Biolay énekesről. A lap fotógalériájának ez a címe: Kicsoda Carla Bruni? A képsorozat tartalmazza Sarkozy elnök állítólagos új szerelmének fotóját is. A 40 éves, és férjezett Chantal Jouanno a francia kormány minisztere.

A nemzetközi sajtó néhány napja többször is hírt adott arról, hogy vélhetően végleg megromolhatott Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és felesége, Carla Bruni házassága. A Life magazin is tényként kezeli, hogy Sarkozy neje immár közös háztartásban él Benjamin Biolay énekessel. 
Az ügy akkor vált kínossá, amikor a Le Journal du Dimanche című francia lap weboldalán, egy blogon napvilágot látott az elnöki pár változatos szerelmi életének története.

A legfrissebb pletyka szerint a történet a Twitteren jelent meg először, onnan "ugrott" a blogok és weboldalak sokaságára.

A Le Journal du Dimanche szerint az utolsókat rúgja az elnöki pár házassága, hiszen míg Bruni az énekessel él együtt, Nicolas Sarkozy egy férjes asszonnyal, Chantal Jouanno miniszterrel kezdett viszonyt.

A Telegraph című brit lap szerint a francia államfő a kabineten belül talált vigasztalást: Chantal Jouanno környezetvédelmi miniszter jóvoltából. A 40 éves asszony francia karatebajnok volt korábban.

Az elnök új románcáról ír a Life magazin is.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×