Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A sógornője mentette meg Tiger Woods házasságát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Tiger Woods felesége ikertestvérének, Josefinnek köszönhető, hogy nem bomlott fel a sztársportoló házassága.

Testvére beszélte le Elin Nordegrent a válási papírok kitöltéséről egy amerikai bulvárportál szerint. A RadarOnline úgy tudja, a svéd nő már egy ügyvédet is megbízott, hogy indítsa el a házasság felbontásának folyamatát, miután kiderült, hogy Tiger Woods több nővel is megcsalta őt.

Ikertestvére, Josefin ugyanakkor azt tanácsolta a nőnek, ne siesse el a dolgot, a válási papírokat később is benyújthatja. Arról próbálta meggyőzni Elint, hogy a gyermekek érdekeit tekintse a legfontosabbnak.

A két testvér nagyon közeli kapcsolatban áll egymással, az elmúlt hónapokban is Josefin tartotta a lelket Elinben, és vigyázott a gyerekekre is, amíg a feleség Tiger Woods rehabilitációs klinikáján tartózkodott.

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.