eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A sógornője mentette meg Tiger Woods házasságát

Tiger Woods felesége ikertestvérének, Josefinnek köszönhető, hogy nem bomlott fel a sztársportoló házassága.

Testvére beszélte le Elin Nordegrent a válási papírok kitöltéséről egy amerikai bulvárportál szerint. A RadarOnline úgy tudja, a svéd nő már egy ügyvédet is megbízott, hogy indítsa el a házasság felbontásának folyamatát, miután kiderült, hogy Tiger Woods több nővel is megcsalta őt.

Ikertestvére, Josefin ugyanakkor azt tanácsolta a nőnek, ne siesse el a dolgot, a válási papírokat később is benyújthatja. Arról próbálta meggyőzni Elint, hogy a gyermekek érdekeit tekintse a legfontosabbnak.

A két testvér nagyon közeli kapcsolatban áll egymással, az elmúlt hónapokban is Josefin tartotta a lelket Elinben, és vigyázott a gyerekekre is, amíg a feleség Tiger Woods rehabilitációs klinikáján tartózkodott.

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×