Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Menstruációja miatt halt meg a fiatal sztár

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem drogok, hanem vérszegénység és légúti fertőzésre szedett gyógyszerek okozták Brittany Murphy halálát. Súlyos vérszegénység és légúti fertőzés miatt szedett gyógyszerei gyengítették le annyira a 32 éves színésznő szervezetét, hogy tüdőgyulladás következtében elhunyt - állapította meg a hivatalos halottkémi jelentés.

A színésznő december 20-án esett össze és halt meg Hollywood Hills-i otthonában. A halottkémi jelentés szerint menstruációja okozott vérszegénységet, és legyengült állapotában szervezete nem tudott védekezni a fertőzéssel szemben. Ugyanakkor influenza-szerű tünetei miatt olyan gyógyszereket szedett, amelyek szintén hozzájárultak a halálához.

A boncolás semmiféle kábítószert nem mutatott ki a 32 éves színésznő szervezetében. A vizsgálat során megállapították, hogy több gyógyszert, köztük hidrokodont és acetaminofent - köhögés- és fájdalomcsillapítókat szedett. Mint a csütörtökön közzétett dokumentum fogalmazott: halála előre nem látott módon következett be, de elkerülhető lett volna.

Murphy 7-10 nappal a halála előtt erős alhasi fájdalmakra panaszkodott a vele együtt élő édesanyjának és férjének. Családja azonban azt gondolta, menstruáció okozza rosszullétét, mivel az korábban is gyakran megviselte.

A 8 mérföld sztárja végül orvosához is bejelentkezett, ám mielőtt eljutott volna hozzá, elhunyt.

A jelentésből kiderült, hogy tavaly áprilisban cukorbetegség miatt kezelték Oregonban, de egyébként egészséges volt.