eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A szexis modellek másodállása: kokaincsempészet

Nemzetközi körözést adtak ki egy 30 éves volt szépségkirálynő és fehérneműmodell ellen, aki egy kizárólag nőkből álló kokaincsempész-banda vezére - adta hírül a Daily Mail brit bulvárlap.

A Kolumbiában született Angie Sanselmente Valencia kizárólag modelleket szerződtetett, hogy a kábítószert Dél-Amerikából Európába csempésztesse. A szépség a Szörnyeteg néven hírhedté vált mexikói drogbáró szeretője lett, de tavaly önállósította magát.

Elmondások szerint a szolgálatába szegődött nőket a bombázó bandavezér "gyanútlan, gyönyörű angyalokként" szokta emlegetni. Futárai "szépek, de nem szembetűnően kihívóak". Buenos Airesből a divatos mexikói tengerparti nyaralóhely, Cancún érintésével repültek a vén kontinensre. A kokaincsomagokat szállító lányok fuvaronként 5 ezer dollárt kasszíroztak.

Valencia, akit 2000-ben Kolumbiában elnyerte Kávé Királynője szépségverseny koronáját, tavaly hagyott fel a modellkedéssel, hogy létrehozza saját drogkartelljét.

A banda egyik futárát decemberben fülelték le az argentin főváros Ezeiza nemzetközi repülőterén - poggyászában 55 (!) kiló kokainnal. A 21 éves nő megtört és mindent bevallott. A rendőrök 12 óra leforgása alatt újabb három, fehér port szállító hölgyet kapcsoltak le.

A lebukott "öszvér" - Dél-Amerikában így nevezik a drogfutárokat - nem is rejtegette a szállítmányát, mert azt mondták neki, hogy a reptéren senki sem fogja megállítani - írta a La Nación argentin lap.

A letartóztatásokat megneszelve Valencia eltűnt a lakhelyéül szolgáló Buenos Aires-i szállodából, de a rendőrség szerint nem tudott elillanni az országból.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×