eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

A brit miniszterelnök neje helyett Naomi Campbell utazik Haitira

Gordon Brown brit miniszterelnök feleségének képviselőjeként Haitira utazik Naomi Campbell szupermodell, hogy szemügyre vegye, miként használják fel a Nagy-Britannia által a földrengés sújtotta ország megsegítésére küldött pénzt.

A modell a tervek szerint áprilisban látogat a szigetországba, miután befejezte vakációját orosz milliárdos barátjával, Vlagyimir Doronyinnal - értesült a The Mail On Sunday című brit lap.

Az újságnak nyilatkozó Campbell elárulta: maga a miniszterelnök felesége, Sarah Brown kérte meg, hogy utazzon a katasztrófa sújtotta karibi országba, mivel neki a közelgő parlamenti választások miatt nem lesz arra ideje.

A világhírű brit modell számos jótékonysági akciót szervezett a haiti lakosok megsegítésére, a londoni divathéten 1,5 millió dollárt gyűjtött össze, amelyet orvosi központok és árvaházak építésére fordítanak majd.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×