eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Szomszédját akarta megerőszakolni a maszkot viselő férfi

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy dunakeszi fiatalembert, aki szexuális indíttatásból megtámadott egy helybéli nőt, az 54 éves asszony erőteljes védekezésének köszönhetően menekülésre késztette a vele egy házban élő férfit - közölte a dunakeszi rendőrkapitány szerdán.

Kovács László elmondta, hogy a 24 éves fiatal maszkot viselt a február eleji támadáskor. A nála 30 évvel idősebb nőt szexuális "játékra" akarta kényszeríteni, miután betört kiszemelt áldozata lakásába. A lefogott nő és a támadó között dulakodás kezdődött, eközben a sikoltozó asszony letépte támadója arcáról a maszkot, menekülésre késztetve őt.

Az elfutó férfit valaki meglátta, a szemtanúnak is köszönhetően a rendőrség rövid idő alatt elszámoltatta a fiatalembert, aki nemcsak a támadás tényét, hanem azt is beismerte, hogy úgynevezett játékos aktust tervezett - mondta Kovács László.

A rendőrök különféle eszközöket és kötelet is találtak az elkövetőnél, aki ellen magánlaksértés, személyi szabadság megsértése és erőszakos közösülés kísérlete miatt indítottak eljárást. A nyomozás szakértők bevonásával folyik - közölte a rendőrkapitány.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×