eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A kibékülés után gyereket szeretnének Terryék

A kibékülés után együtt tért vissza Londonba John Terry és felesége. A házaspár boldogabbnak tűnik, mint korábban bármikor, és hamarosan újabb gyereket szeretnének.

Újra szent a béke John Terry és felesége, Toni között. A hűtlen futballista klubja, a Chelsea engedélyével felesége után utazott Dubajba, ahol a hétvégét és a Valentin-napot is együtt töltötték. A romantikus utazásnak meglett az eredménye, Toni megbocsátotta a Chelsea csapatkapitányának a félrelépését.

A pár már vissza is utazott Londonba, és a repülőtéren mindketten boldognak tűntek. Elképzelhető, hogy hamarosan újabb gyermekkel bővül a család, és várhatóan megerősítik házassági fogadalmukat is.

"Mindketten új szakaszt akarunk kezdeni a közös életünkben. Johnnal már korábban beszéltünk arról, hogy újabb gyerekünk legyen, és most ezt még határozottabban akarjuk. Egy harmadik gyermek sok örömet hozna az életünkbe. Mindketten izgatottan várjuk a jövőt" - mondta egy ismerősének Toni.

John Terry magánéleti botránya három hete robbant ki, akkor derült ki, hogy több hónapon keresztül viszont folytatott korábbi csapattársa, Wayne Bridge egykori kedvesével, Vanessa Perroncellel.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×