A kibékülés után gyereket szeretnének Terryék

Infostart
2010. február 16. 13:35
A kibékülés után együtt tért vissza Londonba John Terry és felesége. A házaspár boldogabbnak tűnik, mint korábban bármikor, és hamarosan újabb gyereket szeretnének.

Újra szent a béke John Terry és felesége, Toni között. A hűtlen futballista klubja, a Chelsea engedélyével felesége után utazott Dubajba, ahol a hétvégét és a Valentin-napot is együtt töltötték. A romantikus utazásnak meglett az eredménye, Toni megbocsátotta a Chelsea csapatkapitányának a félrelépését.

A pár már vissza is utazott Londonba, és a repülőtéren mindketten boldognak tűntek. Elképzelhető, hogy hamarosan újabb gyermekkel bővül a család, és várhatóan megerősítik házassági fogadalmukat is.

"Mindketten új szakaszt akarunk kezdeni a közös életünkben. Johnnal már korábban beszéltünk arról, hogy újabb gyerekünk legyen, és most ezt még határozottabban akarjuk. Egy harmadik gyermek sok örömet hozna az életünkbe. Mindketten izgatottan várjuk a jövőt" - mondta egy ismerősének Toni.

John Terry magánéleti botránya három hete robbant ki, akkor derült ki, hogy több hónapon keresztül viszont folytatott korábbi csapattársa, Wayne Bridge egykori kedvesével, Vanessa Perroncellel.