Éhségsztrájkba hajszolta Lady Gagát a True Blood sztárja? - videóval

Infostart
2010. február 9. 09:40
Önkínzó fogyókúrába kezdett az extravagáns énekesnő. Lady Gagát állítólag szabályosan kiborította, hogy Alexander Skarsgard gúnyolódott a testsúlyán, amikor együtt forgatták a Paparazzi klipjét.

A klipet tavaly áprilisban forgatták, Lady Gaga partnere a True Blood sztárja, az Ericet játszó Alexander Skarsgard volt. S bár a sármos színész nyíltan nem tett megjegyzést az énekesnő súlyára, állítólag a bajsza alatt tett megalázó megjegyzéseket, és a szerelmi jelenetben sem tűnt túl lelkesnek.


Ráadásul a forgatás közben bennfentesek szerint egyértelműen le lehetett olvasni a színész arcáról, hogy nem tartja igazán vonzónak az énekesnőt. Ami nem is nagy csoda, hiszen sejteni róla, hogy a kimondottan vékony hölgyeket kedveli, többször randevúzott például a csont sovány Kate Bosworth-szel.

A stáb pedig kínosan vigyázott arra, hogy a klip forgatásakor csak az énekesnő legjobb formáját mutassák, és "finomítsanak" kissé vaskos combján és hátsóján - árulták el bennfentesek.

Skarsgard kellemetlen viselkedése viszont annyira megviselte, hogy szinte nem is eszik, és már fogyott kilenc kilót. Közben pedig arról panaszkodik, hogy folyamatosan éhes.