Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Elhagyhatja a klinikát Tiger Woods

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Néhány napon belül elhagyhatja a rehabilitációs klinikát a szexfüggőséggel kezelt Tiger Woods. A golfozó azt tervezi, hamarosan újra sportolni kezd.

Még ezen a héten kijön a hattiesburgi klinikáról a szexfüggőséggel kezelt Tiger Woods amerikai sajtóhírek szerint. A RadarOnline értesülései szerint felesége, Elin Nordegren már a városba utazott, és hamarosan együtt térnek vissza Floridába.

A sztársportoló befejezte a kezelést, amely 40 ezer dollárba került a klinikán. A házaspár a következő néhány napot kettesben tölti, hogy megpróbálják megmenteni a házasságukat.

A lapok szerint a kezelés részeként Elin Nordegren öt napot a klinikán töltött, ez idő alatt ikertestvére vigyázott a gyerekekre. Egyes sajtóhírek szerint a svéd nő kirúgta válóperes ügyvédjét, mivel ad még egy esélyt az őt több alkalommal megcsaló férjének.

Tiger Woods a visszatéréssel sem vár sokat, két hét múlva már újra golfozni akar egy arizonai viadalon.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését. A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Közben egy leleményes kanadai cég golflabdakészletet dobott piacra a sztársportoló 12 szexpartnerének képével. A szettért 28 fontot kérnek, és eddig több mint 2 ezren rendeltek belőle.