eur:
394.05
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Több Chelsea-játékossal is kikezdett a francia modell

John Terry mellett további három Chelsea-játékossal volt viszonya Vanessa Perroncelnek a The Sun értesülései szerint. Egy másik bulvárlap információja szerint megcsalt felesége hajlandó visszafogadni a Chelsea védőjét, egy utolsó esélyt adva neki.

Összesen öt jelenlegi vagy volt Chelsea-labdarúgóval feküdt le Vanessa Perroncel a brit sajtó információi szerint. A francia modellről, a válogatott Wayne Bridge korábbi kedveséről a múlt hét végén derült ki, hogy viszonya volt John Terryvel, a további három labdarúgó nevét viszont nem hozták nyilvánosságra.

A The Sun úgy tudja, Wayne Bridge is tisztában volt vele, hogy kedvese "jó viszonyt" ápolt több játékostársával. Az információk szerint Vanessa Perroncel még a Bridge-dzsel való kapcsolata előtt ismerkedett össze a londoni klub labdarúgóival.

Az állításokat a francia modell szóvivője cáfolta, kiemelve, hogy a nő sok labdarúgót ismer évek óta, hiszen korábban egy éjszakai szórakozóhelyen dolgozott. "Sok labdarúgót és más sztárt is ismert, a munkája során találkozott Wayne Bridge-dzsel is" - tudatta Max Clifford.

A francia nő továbbra sem beszélt nyilvánosan a John Terryvel való viszonyáról, de a brit lapok akár 250 ezer fontot is fizetnének azért, hogy kitálaljon.

Közben három éves gyermeküket az apa, Wayne Bridge vette magához manchesteri otthonába, hogy megóvja a felhajtástól. A pár egyébként júliusban szakított, így valószínű, hogy Terry csak ezt követően kezdett viszonyba a nővel.

A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti kész szabadságot adni Terrynek, hogy a védő rendezze a magánéletét, de erről még nem esett szó az olasz edző szerint. Terry vélhetően a Cardiff elleni kupameccset hagyja ki, hogy felesége után utazzon Dubajba, és Valentin-napon próbálja meg helyrehozni romokban lévő házasságát.

A labdarúgó kedden 45 percet beszélt telefonon Toni Poole-lal, és úgy tűnik, a megcsalt feleség hajlandó még egy utolsó esélyt adni Terrynek. Ha azonban újabb nőügyre derül fény, az ikerlányokkal együtt elhagyja a Chelsea sztárját.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×