eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Válni akar Terry megcsalt neje

Óriási felháborodást váltott ki Angliában, hogy kiderült: John Terry, a Chelsea és az angol válogatott csapatkapitánya megcsalta a feleségét, ráadásul korábbi csapattársa és egyik legjobb barátja, Wayne Bridge korábbi kedvesével. A közvélemény azt várja, a futballistát fosszák meg a válogatott csapatkapitányi karszalagjától. Közben Terry felesége, Toni Poole bejelentette, hogy válni akar.

Dubajba utazott a botrány elől Toni Poole, John Terry megcsalt felesége, aki magával vitte a gyermekeit is. A 28 éves nő, aki a futballista gyerekkori szerelme, barátaival már közölte,hogy válni akar, és Fiona Shackletont tervezi felkérni ügyvédnek, aki korábban Károly herceg és Paul McCartney válását is intézte. Szakértők szerint Toni Poole több mint 10 millió fontot kaphat a válás után a sztárfutballista vagyonából.

A múlt hét végén derült ki, hogy John Terry megcsalta feleségét, ráadásul korábbi csapattársa és egyik legjobb barátja, Wayne Bridge korábbi kedvesével, a francia modell Vanessa Perroncellel. A viszony legalább négy hónapon keresztül tartott, és sajtóhírek szerint a labdarúgó hetente kétszer feküdt le a tőle nem messze lakó francia nővel. A News of the World vasárnap már azt közölte, Terrytől terhes lett a modell tavaly ősszel, és együtt úgy döntöttek, elvetetik a magzatot.

A két nő is jó barátságot ápolt, együtt jártak a Chelsea meccseire, és a 2006-os világbajnokságon is sok időt töltöttek együtt. A botrány kirobbanása után Toni Poole dühösen felhívta a francia nőt, és kérdőre vonta, hogyan bírta a barátjának nevezni magát.

Egyelőre sem Terry, sem a francia modell nem beszélt nyilvánosan, de Vanessa Perroncel azt tervezi, hogy valamelyik bulvárlapban kitálal a viszonyról. Wayne Bridge sem fűzött hozzá az ügyhöz sokat, csak azt emelte ki, gyermeke érdekeit tartja szem előtt. Az immár a Manchester Cityben szereplő védőnek és a modellnek egy 4 éves fia van.

A közvélemény azt várja, hogy a hűtlen védőt fosszák meg a válogatott csapatkapitányi tisztségétől, mert viselkedésével érdemtelenné vált a posztra. Fabio Capello szövetségi kapitány nem akar elhamarkodottan dönteni az ügyben, és előbb beszélni fog Terryvel és Bridge-dzsel is. Az olasz szakvezetőnek azzal is számolnia kell, hogy a játékostársak a történtek után mennyire bíznak majd meg a labdarúgóban. Az is elképzelhető, hogy Wayne Bridge a botrány után lemondja a válogatottságot, mert többet nem akar Terryvel egy csapatban szerepelni. Csapattársai vasárnap támogatásukról biztosították Bridge-t, és felhívta őt korábbi játékostársa, Terry egyik legjobb barátja, a szintén a Chelsea-ben szereplő Frank Lampard is.

A Chelsea kiállt játékosa mellett, a Kékeknél továbbra is Terry lesz a csapatkapitány. A futballista tartásáról pedig sokat elmond, hogy a botrány kitörése után egy nappal, a folyamatos szurkolói füttyszó mellett szombaton győztes gólt fejelt a Burnley ellen.

Az ügybe a politika is beleszól, ugyanis Gerry Sutcliffe sportminiszter azt mondta, kiváló labdarúgónak tartja a Chelsea védőjét, de ő elvenné tőle a kapitányi karszalagot. Mint mondta, a válogatott csapatkapitánya az országot képviseli, így a pályán és azon kívül is felelősségteljesen kell viselkednie, nem engedhet meg magának botrányt.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×