Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Valentin-napon mentené a házasságát a csalfa John Terry

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Akár a Chelsea egyik meccsét is kihagyná John Terry, hogy Valentin-napon felesége után utazzon, és megpróbálja megmenteni romokban heverő házasságát.

Dubajba kíván utazni John Terry, hogy kiengesztelje megcsalt feleségét. A Chelsea és az angol válogatott csapatkapitányáról az elmúlt hét végén derült ki, hogy egykori csapattársa és egyik legjobb barátja, Wayne Bridge korábbi kedvesével, Vanessa Perroncellel lépett félre.

A futballista Valentin-napon akarja meglepni a botrány kitörése után azonnal elutazó Toni Poole-t, hogy megmentse a házasságát. Terry bízik benne, hogy még visszaszerezheti nejét hűtlensége ellenére. A Chelsea kész elengedni a játékost, aki így kihagyná a Cardiff elleni FA-kupa meccset február 13-án.

"John azt gondolja, még megmentheti kapcsolatát Tonival. Az utazás az utolsó dobása, elhatározta, hogy nem tér vissza Dubajból anélkül, hogy kibékülnének. Tudja, hogy nagyon megbántotta a feleségét, és csak bízik abban, hogy meg tudja győzni Tonit. Akár térden is csúszna előtte" - mondta a labdarúgó ismerőse.

Az eddigi információk szerint a megcsalt feleségét a válást tervezi, ha ez megtörténik, Toni Poole 10 millió fontot kaphat a védő 25 milliós vagyonából.

Terry viszonya a francia modellel legalább négy hónapon keresztül tartott, és sajtóhírek szerint a labdarúgó hetente kétszer feküdt le a tőle nem messze lakó francia nővel. A News of the World vasárnap már azt közölte, Terrytől terhes lett a modell tavaly ősszel, és együtt úgy döntöttek, hogy elvetetik a magzatot. A brit bulvárlapok már licitversenybe kezdtek, és akár negyedmillió fontot is adnának Vanessa Perroncelnek, hogy tálaljon ki a Terryvel folytatott viszonyról.

A közvélemény azt várja, hogy Terry lemond az angol válogatott csapatkapitányi tisztéről, az angol szövetség ugyanakkor leszögezte, erről egyedül Fabio Capello szövetségi kapitány dönthet. Hírek szerint a 29 éves futballista és Capello egyik segítője már a héten találkozik. A játékoshoz közeli személyek úgy tudják, Terry továbbra is csapatkapitány akar maradni, és néhány válogatottbeli csapattársa is támogatja őt.