Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bujkál valaki elől az \"eltűnt\" üzletember?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy faluban vélték látni Herman Rockefellert, azt az ausztrál üzletembert, aki csütörtökön tűnt el.

Közel egy hete tűnt el az ausztrál milliomos, Herman Rockefeller. A férfit csütörtök este látták utoljára, amikor elhagyta a melbourne-i repülőtér parkolóját.

Az üzletember kocsiját hétfőn találták meg Ballan közelében, egy országút mentén. Állítólag az autó már péntek óta ott állt, de akkor az arra járó farmer még nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget, így csak később értesítette a rendőröket.

Hétfőn a Victoria állambeli, 400 lakosú Gordonban látták vélni az 52 éves férfit. Egy nő azt állítja, üzletében kiszolgálta a férfit, akit a televíziós híradásokból ismert fel. Mint mondta, a férfi kócos és borostás volt, a boltban élelmiszert vett reggel, és délután is visszatért tejért. "Nem száz százalékig biztos, hogy ő volt, de nagyon valószínű" - nyilatkozta Jan Spiteri.

A nyomozók átfésülték a területet, hogy kiderítsék, valóban a milliomos járt-e a településen, de egyelőre nem közöltek részleteket.

Később két másik gordoni lakos jelentette, hogy vasárnap látni vélték Herman Rockefellert.

"Átnéztünk mindent, amit lehet, a hívásait, a bankszámlákat, de nem találtunk semmit" - mondta az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó üzletember felesége, Vicky. A rendőrök a férfi Facebook-kapcsolatait is ellenőrizték, de ezzel sem jutottak előrébb.