Katy Perry leszbikus lesz, ha megcsalja a párja

Infostart
2010. január 12. 10:40
Katy Perry állítja: ha kedvese, Russell Brand megcsalja, nem foglalkozik tovább a férfiakkal. Az amerikai énekesnőt a karácsonyi ünnepek alatt jegyezte el a brit komikus-műsorvezető.

Nem hajlandó többé a férfiakra fecsérelni az idejét Katy Perry - legalábbis, ha kiderül, hogy barátja, Russell Brand megcsalja.

"Elfogult vagyok a nőkkel szemben... ha egy barátom megcsalna, biztos, hogy hozzájuk fordulnék. Időnként, ha egy gyönyörű nő elsétál előttem, azt mondom magamban: úgy megszagolnálak" - magyarázta az énekesnő a brit Daily Starnak.

Katy Perry pechére Russell Brand komoly nőcsábász hírében áll, ám lehetséges, hogy ezúttal valóban megállapodik: a karácsonyi ünnepek alatt, egy romantikus indiai utazás alatt megkérte kedvese kezét, aki azóta büszkén viseli a jegygyűrűt, a bulvárlapok pedig már azt találgatják, hogy úton van a trónörökös.

"Russell mellett olyan, mintha mindig a karácsony izgalmát érezném, azt, amit gyerekkoromban. Csak lógázod a lábad az asztal alatt, mert tudod, hogy valami izgalmas fog történni" - mondta az énekesnő.