Tizenkétezer nővel lehetett viszonya a filmsztárnak

Infostart
2010. január 5. 08:40
Csaknem 13 ezer nővel volt dolga a legendás hollywoodi nőcsábásznak, Warren Beattynek - állítja Peter Biskind, aki most adta ki a színészről szóló életrajzi kötetét. A sztár cáfol.

12.775 - pontosan ennyi nővel bújhatott ágyba Warren Beatty az egyik életrajzírója szerint, aki közölte: a megdöbbentő szám egyszerű matematikai művelet eredménye. A színész trófeáinak listáján többek között olyan hírességek szerepelnek, mint Jane Fonda, Diane Keaton, Isabelle Adjani, Madonna vagy Julie Christie.

A Sztár: Hogyan csábította el Beatty Amerikát című kötet szerzője, Peter Biskind azt is megírta, hogy a színészt korábbi partnere, Joan Collins csillapíthatatlan szexuális étvágya miatt tette lapátra.

Biskind szerint azonban Beatty emberére talált a nála húsz évvel fiatalabb Madonnában, akivel a Dick Tracy című film forgatásán találkozott. Az énekesnő egyik barátja, Sandra Bernhard szerint azonban ez esetben már a színésznek akadtak problémái: ő nem bírta az iramot.

"Folyton cikiztük és olyan dolgokat mondtunk neki, amitől kényelmetlenül érezte magát. Õ volt a tökéletes célpont, mert a zavarodott öregembert játszotta Madonna mellett" - emlékezett vissza Bernhard.

A benne foglaltakat olvasva Warren Beatty cáfolta, hogy a könyv az ő hozzájárulásával jelent volna meg, ügyvédje pedig azt közölte, hogy a kötet tartalma a színész szájába adott, a szerző által kitalált idézetek gyűjteménye.